Careers

The Orfit team

As a continuously growing and international business we know that a company does not exists because of one single person, you need a whole team to keep improving and moving forward. We work hard, share laughs, go for better each day, produce hundreds of thermoplastics a week and have the best colleagues.

The Values we stand by

We are customer driven, we provide products and education that meet our customers needs and expectations.

We offer superior product quality and service on a daily basis.

We care about our people. The Orfit team is our key to success.

We think long term, act and invest accordingly

We strive for continuous improvement. Understand, learn, educate and innovate.

We value integrity, be honest and trustworthy

 

Working at Orfit?

We are often looking to hire new people for a number of different jobs. If you are interested in joining our team, be sure to have a look at our list of vacancies below. If you have not found the right job for you, you may always send your spontaneous application to our HR Department at careers@orfit.com.

R&D Assistent(e)
Wijnegem, Antwerp

Wij zijn op zoek naar een R&D Assistent(e) voor onze R&D afdeling.

Als deel van het R&D team word je mee ingeschakeld in de ontwikkeling van nieuwe producten. Naast het uitwerken van hypothesen en ideeën, ontwikkel je samen met het team nieuwe testmethoden en probeer je nieuwe grondstoffen en materialen uit om de bestaande processen te verbeteren of te vernieuwen. Hierbij word je bijgestaan door de productspecialisten en de productie operatoren zelf.

Volledige vacature

Product Engineer
Wijnegem, Antwerp

Wij zoeken een fulltime Product Engineer voor onze gespecialiseerde R&D afdeling radiotherapie.

Als product engineer sta je in voor de ontwikkeling van nieuwe, verkoopbare producten in ons radiotherapiegamma. Daarnaast volg je het volledige administratieve dossier op voor de producten. In dit proces sta je in contact met verschillende afdelingen binnen Orfit alsook met externe leveranciers en onderaannemers.

Volledige vacature

CNC Frezer / Programmeur – Composieten Productie
Wijnegem, Antwerp

We bieden een geweldige kans voor iemand die graag initiatief neemt, gemotiveerd is om bij te leren en zich wil verdiepen in hoogtechnologische computergestuurde productietechniek.

Als CNC Frees Operator/Programmeur werk je met highend apparatuur om medische hulpmiddelen te vervaardigen die gebruikt worden voor patiëntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen. Je belangrijkste taken zijn het programmeren en uitvoeren van freesbewerkingen.

Volledige vacature

Operator Extrusie
Wijnegem, Antwerp

Orfit is op zoek naar een Operator Extrusie.

Je staat in voor de productie van ons basisproduct zijnde thermoplastische platen. Deze producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiëntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie.

Als operator aan de extrusielijn ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het goede verloop van de productie. Je beheert het productieproces van A tot Z en zorgt dat de geëxtrudeerde producten voldoen aan de kwaliteitsnormen. Je zorgt voor een perfecte toeloop van de grondstoffen en bedient de mengmachines. Je stelt de extrusielijn in en doet de ombouw. Je bedient ook de randapparatuur en stuurt de hulpoperator aan.

Volledige vacature

Operator CNC-machines
Wijnegem, Antwerp

Voor de bediening van onze laserlasmachines en pons- & nibbelmachines zijn wij op zoek naar een operator.

Je bedient afwisselend één van deze twee hoogtechnologische CNC gestuurde machines in drieploegenstelsel. Daarnaast volg je je eigen administratie op, zorg je dat het nodige materiaal klaarstaat en bouw je de machines om.

Volledige vacature