Careers

Working at Orfit?

As a continuously growing and international business we need a high-performance work team to keep improving and moving forward. We work hard, share laughs, and go for better each day.

We are often looking to hire new people for a number of different jobs. If you are interested in joining our team, be sure to have a look at our vacancies. If you have not found the right job for you, we invite you to send your spontaneous application to our HR Department at careers@orfit.com.

Operator Film-Extrusie
Wijnegem, Belgium

Als operator aan de extrusielijn ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het goede verloop van de productie. Je beheert het productieproces van A tot Z en zorgt dat de geëxtrudeerde producten voldoen aan de kwaliteitsnormen. Je zorgt voor een perfecte toeloop van de grondstoffen en bedient de mengmachines. Je stelt de extrusielijn in en doet de ombouw. Je bedient ook de randapparatuur en stuurt de hulpoperator aan. Lees de volledige vacature hier.

Operator CNC-machines
Wijnegem, Belgium

Met behulp van computergestuurde ponsnibbelmachines zorg je ervoor dat thermoplastische platen in de juiste maskervorm worden bewerkt. Vervolgens zorg je aan de hand van een correcte bediening van de laserlasmachines voor het plaatsen van profielen. De maskers die jij produceert, worden gebruikt tijdens het behandelen van kankerpatiënten met radiotherapie. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan dan ook voorop in deze rol. Samen met het team, bedien je afwisselend één van de twee hoogtechnologische CNC gestuurde machines in drieploegenstelsel. Daarnaast volg je je eigen administratie op, zorg je dat het nodige materiaal klaarstaat en bouw je de machines om. Lees de volledige vacature hier.