Careers

The Orfit team

As a continuously growing and international business we know that a company does not exists because of one single person, you need a whole team to keep improving and moving forward. We work hard, share laughs, go for better each day, produce hundreds of thermoplastics a week and have the best colleagues.

The Values we stand by

We are customer driven, we provide products and education that meet our customers needs and expectations.

We offer superior product quality and service on a daily basis.

We care about our people. The Orfit team is our key to success.

We think long term, act and invest accordingly

We strive for continuous improvement. Understand, learn, educate and innovate.

We value integrity, be honest and trustworthy

 

Working at Orfit?

We are often looking to hire new people for a number of different jobs. If you are interested in joining our team, be sure to have a look at our list of vacancies below. If you have not found the right job for you, you may always send us your spontaneous application as well to our HR Department at HR@orfit.com

Sales en Marketing Assistant

Wijnegem, Antwerp

Ter ondersteuning van onze sales- en marketingafdeling zijn wij op zoek naar een administratief bediende met een zeer goede talenkennis (Eng/Nl/Fr/D).

Takenpakket:
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van beursdeelnames. Dit houdt in: de registraties voor de deelname, de inrichting van de beursstand, het meewerken aan de voorafgaande marketingcampagnes en het coördineren van de betalingen. Naast de beursdeelnames ben je ook verantwoordelijk voor de mede-organisatie van de bezoeken van externen (distributeurs, workshops,…) en de personeelsevenementen.
Daarnaast sta je in voor de opvolging van de verpakkingsleveranciers: je behandelt offertes en werkt samen met een grafisch bureel aan de bedrukking van de verpakkingen.
Je bent verantwoordelijk voor administratieve taken zoals contracten opstellen voor distributeurs, subsidies aanvragen, nazicht van meertalige documenten en het opvolgen van de telefonie en mails in afwezigheid van de sales managers. Ook het plannen van dienstreizen behoort tot het takenpakket.

Profiel:
• Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
• Je hebt minimaal een bachelorsdiploma.
• Je hebt een uitstekende talenkennis (in volgorde van belangrijkheid): Engels, Nederlands, Frans, Duits.
• Je bent klantgericht ingesteld en communiceert te allen tijde op een professionele manier met klanten, het management en medewerkers van Orfit.
• Je bent een administratieve duizendpoot en kan verschillende projecten tegelijk beheren.
• Je werkt nauwkeurig en werkt stipt.
• Je kan je zin voor kwaliteit combineren met een hoog werktempo.
• Je kan je creatief tonen bij de ontwikkeling van de beursstanden.
• Je hebt een degelijke basiskennis van Microsoft Office.
• Je hebt feeling met verschillende culturen.

Voorwaarden:
Voltijdse tewerkstelling, 38u per week
Loon volgens ervaring
Extralegale voordelen als maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering
Tewerkstellingsplaats Wijnegem

Vind jij jezelf volledig terug in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV aan Elke Rakers (HR@orfit.com).

Administratief Medewerker – Productontwikkeling

Wijnegem, Antwerp

Orfit Industries in Wijnegem ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiëntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Orfit is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 90 personen tewerkstelt. Het ruime productgamma vindt voor 99 % zijn weg naar professionele eindgebruikers in 104 landen. Voor de dienst R&D zijn we op zoek naar een sterke (m/v):

Functie:
Binnen de afdeling Productontwikkeling ben jij het administratieve middelpunt. De productontwikkelaars beheren hun projecten terwijl jij het aanspreekpunt bent voor alles dat daarbuiten valt. Ontdekt iemand een fout in een werkinstructie? Dan pas jij die aan. Een specificatie die ontbreekt of veranderd is? Jij zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste persoon terechtkomt en verzamelt de nodige informatie. Iedereen weet jou te vinden voor administratieve vragen: interne afdelingen zoals Productie, Sales en Kwaliteit, en ook externe partners en verdelers.

Profiel:
Sterke communicatie en oog voor kwaliteit zijn de belangrijkste skills die je in deze functie nodig hebt. Je werkt grondig en geordend, waardoor geen enkel detail aan jouw aandacht ontsnapt. Jouw bachelor- of masterdiploma en eventueel al een eerste werkervaring zijn het bewijs van jouw sterktes. Je houdt je graag bezig met kwaliteit op een hoogstaand niveau en begrijpt hoe belangrijk precisie is bij de specificaties van de producten van Orfit. Een flinke dosis nieuwsgierigheid is jouw drijfveer om je daarin te verdiepen.

Aanbod:
In deze veelzijdige functie werk je rechtstreeks mee aan de belangrijke taak van Orfit: hulpmiddelen ontwikkelen om patiënten en medische professionals zoveel mogelijk comfort te bezorgen. Je hebt een cruciale rol in een gemotiveerd team en krijgt ruimte om je te ontwikkelen. De R&D-manager en je rechtstreekse collega’s staan daarbij altijd klaar om je te begeleiden.

Bij deze boeiende functie hoort natuurlijk een marktconform loon met bijhorende extralegale voorwaarden.

Heb jij de detailvisie en gedrevenheid om te schitteren in deze functie? Stuur dan je motivatie en cv naar KATZ NV, t.a.v. Stien Adriaensen (Handelslei 193, 2980 Zoersel) of mail naar Orfit@katz.be. Je kandidatuur wordt discreet behandeld. Je kan rekenen op een persoonlijk antwoord. De vacature wordt exclusief opgevolgd door Katz.

Productiemedewerker

Wijnegem, Belgium

Voor de bediening van laserlasmachines en pons- & nibbelmachines.

U bedient één van deze twee hoogtechnologische CNC gestuurde machines in drieploegenstelsel.

Met deze machines vervaardigt u kunststofmaskers die gebruikt worden voor immobilisatie van kankerpatiënten in de radiotherapie.

Vereisten:
• Uitstekende kennis van het Nederlands.
• Basis computervaardigheid (Word, Excel).
• Zin voor nauwkeurigheid en precisie.
• Zin voor orde en netheid.
• Gedrevenheid om perfecte kwaliteit te produceren.
• Opleiding: Computergestuurde werktuigmachines, of een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig.
• Het werken in een drieploegenregime schrikt je niet af.

Pluspunten:
• Ervaring met werken van kwaliteitsprocedures.
• Het kunnen besturen van een elektrische heftruck.

Wij bieden:
• Attractieve verloning
• Pensioenspaarplan
• Hospitalisatieverzekering
• Aangename en dynamische, moderne werkomgeving.
• U wordt bij ons volledig opgeleid om deze machines te bedienen.

Contacteer ons of stuur jouw CV met motivatie aan Elke Rakers (HR@orfit.com).